Профил на: Балетна школа "Класик - М" в каталога за детски градини и услуги http://detskigradini.net


Танцувално студио "Класик М" е водеща балетна школа, посветана на най-малките артисти, правещи своите първи стъпки в балета. Нашата основна цел е да развием музикалността, координацията и танцувалността, както и да изградим любов към изкуството.

ОБУЧЕНИЕТО

Балетно школа за възрастни
Балетно школа за деца
Латиноамерикански и стандартни танци за деца и възрастни
Йога

Обучението се провежда от професионални балетни педагози с опит в работата с подрастващи, известни със своето добро отношение и отзивчивост към децата. Екип с опит, утвърждаващ ежегодно своя висок педагогически професионализъм.

Танцувално студио “Classic-M” предлага за Вашите деца обучение по:

- Класически балет
- Модерен балет

ЗАНИМАНИЯТА

Заниманията са предназначени за начинаещи и напреднали. Провеждат се два пъти седмично /по 60 мин./ между 17:30 и 19:30 часа, като участниците се разпределят в различни групи съобразно възрастта и уменията им.

Възможни са индивидуални програми за обучение и подготовка на кандидати за Националното училище за танцово изкуство.

  • - Извън пределите на  школата, танцувално студио "КЛАСИК-М"  работи и с множество частни, държавни детски градини и училища на територията на гр. София. За повече информация влез в меню "ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА"

- Танцувално студио "КЛАСИК-М" разполага със собствен спортно-танцов център, в който освен с модерна и уютна зала /в която се провеждат занимания по БАЛЕТ, ЙОГА и ТАЙ ЧИ/ има  масажно студио и сауна. За повече информация влез в меню "ЗА ВАС РОДИТЕЛИ"

Категории в които е регистрирана фирмата

КУРСОВЕ - ТАНЦИ

Контакти на детското заведение

Балетна школа "Класик - М"
София, Студентски град, ул. "Проф. д-р Димитър Добрев" 8, вх. А, ет.2 ( зад УНСС)
0885/07-07-87

http://www.classicm-bg.com/
https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BA-%D0%9C-219184151509954/
Работно време:
Пн - Пт: 16:30 - 21:00