Профил на: Helen Doron Early English Centre в каталога за детски градини, ясли и услуги http://detskigradini.net


Helen Doron Early English e международно призната система за изучаване на английски език, която стимулира естествената способност на децата да учат чрез слушане у дома и игрови дейности в клас. Това създава позитивна среда, която позволява на децата да научат английски така, както усвояват майчиния си език.

Всички курсове на „Хелен Дорон”, независимо за каква възраст, се основават на четири принципа, които допринасят за неоспоримия успех на метода:

Пасивно слушане. Заедно със заниманията в час, това е основен елемент от начина ни на работа. Учебните материали към всеки наш курс включват аудио дискове, които е най-добре да се слушат пасивно два пъти на ден по 15-20 минути. Това осигурява ежедневно облъчване с езика и способства за ефективното му усвояване във всички аспекти, включително мелодика, интонация и произношение.
Насърчение. Когато детето ви каже първите си думи, вие естествено сте във възторг и не спирате да го хвалите, и това го насърчава да казва все повече и повече неща. В “Хелен Дорон” учим английски по същия начин – с много похвала и насърчение
Малки групи. Всички нашите курсове се провеждат в групи от 4 – 8 деца. О една страна това дава предимството децата да общуват и взаимодействат в група, което е много по-ефективно от индивидуалното обучение. От друга, малките групи дават възможност за индивиуална изява и внимание.
Учене чрез забавление. В “Хелен Дорон” взимаме под внимание стила на учене на децата и използваме много игри, музика, движение и други забавни активности, за да извлечем максимален резултат от естествения им стремеж към знания и способността да усвояват езици.
Добавяме и дипломирани учители, чийто ентусиазъм заразява децата и те нямат търпение да дойде следващия час, и ви предлагаме най-добрите курсове в бранша.

Основни детски езикови курсове

  • Baby’s Best Start

Курсовете Baby’s Best Start,  Toddler’s Best Start и It’s Baby Dragon са за бебета и деца до 3,5 години. Родители или гледачи участват в курса заедно с децата. Всички се забавляват, учат английски песни, стихчета и игри. Работи се върху цялостното развитие на децата – фина и груба моторика, вестибуларен апарат, пространствена ориентация. Курсовете включват и активности за ранно четене чрез фонетично запаметяване на цели думи.

Fun with Flupe за деца 4-5

Fun With Flupe проследява приключенията на малкия Пол Уорд, който редовно влиза в книжката си с римувани истории и помага на Грани Фикс и Флуп да поправят нещата, които са се объркали в римите.
Техните приключения са представени в 12 анимационни програми, чрез които децата усвояват около 660 думи, добро произношение и основите на структурата на английското изречение. Курсът включва 25 специално написани песни, които улесняват възприемането на материала.

Jump with Joey 9-11

25 песни и 12 анимационни епизода помагат на учениците да изградят солидни комуникационни умения. Оживените разговори в клас, забавните активности и игри улесняват усвояването на езика. Jump with Joey е първият курс на “Хелен Дорон”, в чийто учебни тетрадки се използва augmented reality – технология, чрез която двуизмерните картинки “оживяват”.

Teen English 12-16

Всеки курс от поредицата Teen English включва развиваща се драматична история и оригинални поп песни на Ела и Беная Дорон. Историите и песните са ангажиращи, забавни и засягат  теми, близки до днешните тийнейджъри.
Учителите ни работят с малки групи до 8 ученици, което им дава много възможности за индивидуална изява и добра подготовка за покриване на нива В1 и В2.

Кратки курсове

Кратките ни курсове дават възможност детето ви да се включи в група дори към края на учебната година. Те започват в края на февруари или началото на март и продължават три месеца.

 

Категории в които е регистрирано заведението

КУРСОВЕ - ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Контакти на детското заведение

София Младост
Адрес: София, Младост 2, бул. “А. Ляпчев”, Бл. 261 Б
Мобилен телефон: 087 927 5625
E-mail:
Web: http://www.helendoron.bg/
Facebook: https://web.facebook.com/HDEE.Mladost?_rdr
Работно време:

София Слатина
Адрес: София, Гео Милев, Ул. “Манастирска” 17А (до парк Редута)
Телефон: 02/8708099
Мобилен телефон: 0889517510; 0878482950
E-mail:
Web: http://www.helendoron.bg/
Facebook: https://web.facebook.com/HelenDoronLCSlatina?_rdr
Работно време:

София Лозенец
Адрес: София, Лозенец, ул. “Кричим” 78
Мобилен телефон: 0878308918, 0878308920
E-mail:
Web: http://www.helendoron.com
Facebook: https://web.facebook.com/HelenDoronLozenets?_rdr
Работно време:

София Запад
Адрес: София, Мотописта, ул. "Царибродска" 77
Мобилен телефон: 0898 556 595
E-mail:
Web: http://xn--80aaakgglhajljy4d7d.com/
Facebook: https://web.facebook.com/HelenDoronSofiaWest?_rdr
Работно време:

София Борово
Адрес: София, Белите брези, ул. “Дойран” 16
Мобилен телефон: 088 609 9739
E-mail:
Web: http://www.helendoron.com/
Facebook: https://web.facebook.com/HelenDoronBorovo.page?_rdr
Работно време:

София Център
Адрес: София, Разсадника, ул. "Рачо Димчев" № 6, ет. 1
Телефон: 02 943 4055
Мобилен телефон: 0898 556 595
E-mail:
Web: http://английскизадеца.com
Facebook: https://web.facebook.com/HelenSofiaDoronCentre/
Работно време:

София Юг
Адрес: София, Гоце Делчев, ул. "Костенски Водопад" 47Б
Мобилен телефон: 0878308918, 0878308920
E-mail:
Facebook: https://web.facebook.com/HelenDoronSouth?_rdr
Работно време:

HELEN DORON - ВАРНА
Адрес: Варна, Център, ул. "Д-р Людвиг Заменхоф" 1, ет.2
Мобилен телефон: 088 686 3567
E-mail:
Facebook: https://web.facebook.com/HELENDORONVARNA/
Работно време:

Helen Doron English Petrich
Адрес: гр. Петрич, ул." Славянска" 7 / зад читалище Братя Миладинови/
Мобилен телефон: 0877 088 868
Работно време: