Профил на: Helen Doron Early English Centre в каталога за детски градини и услуги http://detskigradini.net


Helen Doron Early English e международно призната система за изучаване на английски език, която стимулира естествената способност на децата да учат чрез слушане у дома и игрови дейности в клас. Това създава позитивна среда, която позволява на децата да научат английски така, както усвояват майчиния си език.

Всички курсове на „Хелен Дорон”, независимо за каква възраст, се основават на четири принципа, които допринасят за неоспоримия успех на метода:

Пасивно слушане. Заедно със заниманията в час, това е основен елемент от начина ни на работа. Учебните материали към всеки наш курс включват аудио дискове, които е най-добре да се слушат пасивно два пъти на ден по 15-20 минути. Това осигурява ежедневно облъчване с езика и способства за ефективното му усвояване във всички аспекти, включително мелодика, интонация и произношение.
Насърчение. Когато детето ви каже първите си думи, вие естествено сте във възторг и не спирате да го хвалите, и това го насърчава да казва все повече и повече неща. В “Хелен Дорон” учим английски по същия начин – с много похвала и насърчение
Малки групи. Всички нашите курсове се провеждат в групи от 4 – 8 деца. О една страна това дава предимството децата да общуват и взаимодействат в група, което е много по-ефективно от индивидуалното обучение. От друга, малките групи дават възможност за индивиуална изява и внимание.
Учене чрез забавление. В “Хелен Дорон” взимаме под внимание стила на учене на децата и използваме много игри, музика, движение и други забавни активности, за да извлечем максимален резултат от естествения им стремеж към знания и способността да усвояват езици.
Добавяме и дипломирани учители, чийто ентусиазъм заразява децата и те нямат търпение да дойде следващия час, и ви предлагаме най-добрите курсове в бранша.

Основни детски езикови курсове

  • Baby’s Best Start

Курсовете Baby’s Best Start,  Toddler’s Best Start и It’s Baby Dragon са за бебета и деца до 3,5 години. Родители или гледачи участват в курса заедно с децата. Всички се забавляват, учат английски песни, стихчета и игри. Работи се върху цялостното развитие на децата – фина и груба моторика, вестибуларен апарат, пространствена ориентация. Курсовете включват и активности за ранно четене чрез фонетично запаметяване на цели думи.

Fun with Flupe за деца 4-5

Fun With Flupe проследява приключенията на малкия Пол Уорд, който редовно влиза в книжката си с римувани истории и помага на Грани Фикс и Флуп да поправят нещата, които са се объркали в римите.
Техните приключения са представени в 12 анимационни програми, чрез които децата усвояват около 660 думи, добро произношение и основите на структурата на английското изречение. Курсът включва 25 специално написани песни, които улесняват възприемането на материала.

Jump with Joey 9-11

25 песни и 12 анимационни епизода помагат на учениците да изградят солидни комуникационни умения. Оживените разговори в клас, забавните активности и игри улесняват усвояването на езика. Jump with Joey е първият курс на “Хелен Дорон”, в чийто учебни тетрадки се използва augmented reality – технология, чрез която двуизмерните картинки “оживяват”.

Teen English 12-16

Всеки курс от поредицата Teen English включва развиваща се драматична история и оригинални поп песни на Ела и Беная Дорон. Историите и песните са ангажиращи, забавни и засягат  теми, близки до днешните тийнейджъри.
Учителите ни работят с малки групи до 8 ученици, което им дава много възможности за индивидуална изява и добра подготовка за покриване на нива В1 и В2.

Кратки курсове

Кратките ни курсове дават възможност детето ви да се включи в група дори към края на учебната година. Те започват в края на февруари или началото на март и продължават три месеца.

 

Категории в които е регистрирана фирмата

КУРСОВЕ - ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Контакти на детското заведение

Хелен Дорон България
София, София
0879275625

http://www.helendoron.bg/
Работно време:


София Слатина
София, Гео Милев, ул. “Манастирска” 17А (до парк Редута)
02/8708099
0888 60 28 68 / 0889 517 510

http://www.helendoron.bg/
https://web.facebook.com/HelenDoronLCSlatina?_rdr
Работно време:


София Лозенец
София, Лозенец, ул. “Кричим” 78
087 851 9242

http://www.helendoron.com
https://web.facebook.com/HelenDoronLozenets?_rdr
Работно време:


София Запад
София, Мотописта, ул. "Царибродска" 77
0898 556 595

http://xn--80aaakgglhajljy4d7d.com/
https://web.facebook.com/HelenDoronSofiaWest?_rdr
Работно време:


София Борово
София, Белите брези, ул. “Дойран” 16
088 593 9917

http://www.helendoron.com/
https://web.facebook.com/HelenDoronBorovo.page?_rdr
Работно време:


София Център
София, Разсадника, ул. "Рачо Димчев" № 6, ет. 1
087 650 3016

http://английскизадеца.com
https://web.facebook.com/HelenSofiaDoronCentre/
Работно време:


София Юг
София, Гоце Делчев, ул. "Костенски Водопад" 47Б
0878308920

https://web.facebook.com/HelenDoronSouth?_rdr
Работно време:


HELEN DORON - Бургас
Бургас, лазур, ул. "Поморие" 20 (във вътрешния двор, зад супермаркет Флора)
088 339 3639

https://web.facebook.com/HELENDORONVARNA/
Работно време:
пн.-пт. 10:00 ч. - 20:30 ч.

Helen Doron English Petrich
гр. Петрич, ул." Славянска" 7 / зад читалище Братя Миладинови/
0877 088 868
Работно време:


Хелен Дорон Благоевград
Благоевград, ул. "Антим Първи" №13
087 838 3050

https://web.facebook.com/HDEE.Mladost?_rdr
Работно време:


Хелен Дорон Пловдив
Пловдив, бул. "Дунав" 5, Комплекс Роял Сити
088 780 0600

https://web.facebook.com/helendoronplovdiv/
Работно време:


София Младост
София, Младост 2, бул. “А. Ляпчев”, Бл. 261 Б
087 927 5625

https://web.facebook.com/HDEE.Mladost?_rdr
Работно време: