Профил на: 11 ОДЗ "Мики Маус" в каталога за детски градини и услуги http://detskigradini.net


ОДЗ № 11 "Мики Маус" е създадено през 1974 г. Намира се във вътрешността на квартал Младост 1, далеч от шума и замърсения булевард. Обединеното детско заведение е разположено на 2 дка. застроена площ и 8 дка. залесен и озеленен двор. Обособени са два салона - музикален салон и физкултурен салон, което е предпоставка за разностранното детско развитие. 

В сградата се помещават 7 групи детска градина и една яслена група. За децата се грижат висококвалфицирани и всеотдайни в обичта си към тях служители. Педагогическият персонал е с висок образователен ценз и стремеж за непрекъснато усъвършенстване. Ежедневно търси партньорството на родителите с цел максимално достигане на държавните образователни изисквания от децата по пътя към предучилищната подготовка и личностно развитие.

Предвид детските интереси и заложби, се организират допълнителни педагогически услуги. Видът и броят им се определя от родителите, като предпочитани са:
- английски език
- фолклор
- гимнастика
- футбол
- латино танци
- класически и модерен балет

Продължава традицията да се организират туристически походи, ски-училище и летен отдих на море. Вълнуващи изживявания и много мили спомени остават в сърцата на родителите ежегодните детски празници на малките артисти.

Категории в които е регистрирана фирмата

ДЕТСКИ ГРАДИНИ - ОБЩИНСКИ ГРАДИНИ ЯСЛИ - ОБЩИНСКИ ЯСЛИ

Контакти на детското заведение

11 ОДЗ "Мики Маус"
София, Младост 1, зад бл. 18 /до Окръжна болница/
02/874-20-41

http://11-odz.blogspot.com/
Работно време: