Ако желаете да регистрирате своята фирма в каталога на sportiada.com и да създадете фирмен профил, моля, попълнете предложения формуляр.
Маркираните полета (*) задължително се попълват.

Условия за регистриране на детско заведение

 1. След като се регистрирате, ще имате възможността да изберете абонамент, който да отговаря на Вашите потребности.

Предлагаме основен безплатен абонамент и различни видове платени годишни абонаменти от 80 лв. до 180 лв. на година, които Ви дават преимуществото да се отличите от Вашите конкуренти и да допълните профила на детското заведение с галерия от снимки, актуални оферти на начална страница на сайта, публикации за Вашата дейност и показване на първа страница на съответните категории, в които е регистрирано заведението. Mоля, прегледайте сравнителната таблица по-долу (Последвайте линка към снимката, за да добиете по-добра представа за основните преимущества към всеки абонаментен пакет).

Ако изберете платен абонамент, моля свържете се с нас, за се заемем с регистрацията на профила Ви и с пълното зареждане с информация на страницата Ви от нашия екип. Активно ще съдействаме при управлението на съдържанието на страницата на Вашето детско заведение.

\"\"

 1. Публикуваните обяви в сайта трябва да са на български език, написани на кирилица.
 2. Отговорността за достоверността и актуалността на информацията, помествана в сайта е изцяло на подателя. Detskigradini.net си запазва правото да изтрива обяви, ако прецени, че предоставената в тях информация е невярна, неточна, непълна или цели недобронамерени действия към други лица.
 3. Detskigradini.net не носи отговорност за офертите, публикувани в сайта.

ЗАБРАНЕНО е създаването на:

 1. Обяви с нецензурно и обидно съдържание.
 2. Еднакви профили в една и съща категория, преди срокът на същите да е изтекъл (такива ще бъдат изтривани).
 3. Политически материали с агитационни цели и др.
 4. Порнографски материали.
 5. Материали и информация в разрез със Законите на Република България

Регистрирайки се, Вие автоматично се съгласявате със следните условия:

 1. Вие се задължавате да спазвате Международното право и етиката, касаещи Интернет.
 2. Вие се задължавате да подадете точни и пълни данни във формата за регистрация и да ги актуализирате в случаите, когато те бъдат променени.
 3. Вие носите отговорност за представените от Вас данни и произтеклите от това последствия.
 4. Задължавате се да не предоставяте на трети лица паролата си за промяна на вашите данни.
 5. Преди да се поместят в каталога, предоставените от Вас данни подлежат на одобрение, което се извършва от екипа на Detskigradini.net. При промяна на данните от страна на Регистрирания Потребител, те биват отново подложени на одобрение.

Желаем успех!

Инструкции за регистрация на фирма

Към формата за регистрация

 

Водещите марки

Beauty Club Life  
Терапевтичен център за деца със специални потребности "МАЛАЛА"

Дневен център за деца предлага социални услуги, терапевтична работа с деца със специални нужди /почасово/, свързани с образователните им потребности, както и организация на свободното им време и личните контакти.

Чрез организиране на различни дейности в центъра се стремим да предоставим равноправно положение на децата със СОП и целим преодоляване на социалната изолация посредством различни мероприятия, насочени към включване на децата в обществения живот.

• Занималня за деца със специални образователни потребности;
• Индивидуална логопедична терапия;
• Групова логопедична терапия;
• Психологично консултиране;
• Групи за родителска взаимопомощ;
• Арттерапия;
• Игротерапия;
• Логоритмика.
 

Терапиите, които предлага Центъра са в две форми -  индивидуална и групова, според желанията на родителите и възможностите на децата след първоначалната им оценка.

Престоят в груповите занимания зависи както от възможностите на детето, така и от подходящи по възраст и етап на развитие деца, с които би могло да се сформира групова работа. Занятията с групов характер не заместват индивидуалните занимания, а само ги допълват.

Продължителността на една групова терапия е не повече от 4 часа, като заниманията са определени в график съгласно работното време на Центъра - преди обед и следобед. 

Индивидуалните терапии с логопед са с продължителност 1 час и 10 мин, като в тях е включена работа с детето - 50 мин, обратна връзка и консултиране с родители/настойници, обмяна на съвети и обсъждане на домашна подготовка.

Вижте повече...