Профил на: Родителски кооператив "Мишлета и мечета" в каталога за детски градини и услуги http://detskigradini.net


Какво е родителски кооператив? - Събират се няколко семейства, които имат дечица на една и съща възраст, а родителите им имат сходни възгледи за начина на тяхното отглеждане и възпитание. Създават уютно местенце, където малчуганите да пребивават през деня. Когато оформят основната структура на кооператива, родителите започват да градят бавно, но стремително стълбичката, по която децата ще вървят нагоре и все по-нагоре.

През месец март 2013 г. се събрахме няколко смели семейства, намерихме си едно приятно местенце, което превърнахме във втори дом за нашите деца.

Кооперативът ни е подходящ за работещи родители (не се изисква даване на дежурства), но в същото време участват активно във вземането на решения, касаещи функцонирането на кооператива. Работим вече 3 години и отглеждаме децата си в малка група с не повече от 10 дечица. От една година сме обособили две възрастови групи: от 1 до 2-2,3 г. и от 2,3 г. до 4 г.. Нашата цел винаги е била да отглеждаме децата си в спокойна и близка до домашната среда. Да им помагаме да се развиват като силни личности. Да научават всеки ден нови и интересни неща. Имаме страхотен екип от преподаватели, които се грижат за децата с много любов и търпение. Организираме им разнообразни занимания, които помагат за тяхното правилно развитие. Имаме допълнителни музикални занимания, народни танци и занимания по английски език. Също така помагаме с развитието на правилния говор на дечицата, които изпитват затруднения в тази област, като използваме различни логопедични методи. От голямо значение е близкият контакт между нас учтелите и Вас родителите, защото вярваме, че заедно сме един екип и заедно трябва да работим за правилното развитие и възпитание на нашите и Вашите деца.

 

Категории в които е регистрирана фирмата

РОДИТЕЛСКИ КООПЕРАТИВИ -

Контакти на детското заведение

Родителски кооператив "Мишлета и мечета"
София, Гео Милев, ул. "Гео Милев" 26Б
0889 277 444; 0896 002 093

https://www.facebook.com/groups/424488274351917/?fref=ts
Работно време:
8.30-18.30